Apraksts
Cidoniju sīrups ir gatavots, pārberot cidoniju daiviņas ar cukuru un izvelkot ārā vērtīgo sulu. Sīrupu var izmantot auksto un karsto dzērienu pagatavošanai, uzpūteņa, ķīseļa gatavošanai, pārliet saldējumu, pievienot jogurtam. Ieteicamā pagatavošanas attiecība 1:8.
Sastāvdaļas: cidoniju sula, cukurs
100ml produkta satur: tauki 0,36g, to starp piesātinātās taukskābes 0,03g, ogļhidrāti 57g, to starp cukuri 56,9g, olbaltumvielas 0,3g, sāls <0,01g, enerģētiskā vērtība 970 kJ/232kcal.
Uzglabāt temperatūrā +1 0C līdz +25 0C. Pirms atvēršanas sakratīt. Satur dabīgas nogulsnes. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī. Izcelsme: Latvija